nothing can change this love

2012-03-31 10:08:35 i the clothes we wear,

Dessa drömmar i skinn sprang jag på inne på H&M. Jag visste att om jag inte kniper dem nu så komer jag ångra mig resten av mina naiva ungdom. 599 kr senare var de mina. Verkar som om jag inte kan motstå skor med platåsula.

glossybox

2012-03-30 08:47:12 i the life we live,

Glossybox funkar så här att varje månad skickas en liten söt låda ut. I den lådan ligger fem exklusiva skönhetsprodukter utvalda efter just din profil. Igår fick jag hem min andra låda. I den låg bodylotion, ögoncreme, nagellack, hårprodukter och den perfekta dagcremen.

Om du också vill få hem ett litet paket anpassat för dig kan du klicka här.

we live underground

2012-03-16 18:26:00 i the clothes we wear,

Tanken var att jag och Louise skulle boka vår London-resa nästa vecka. Men livet kom i mellan och nu får vi skjuta upp vår resa några månader. Tänk all fantastisk shopping jag missade! Därför bestämnde jag mig för att besöka den London-baserade webshopen ASOS för att föra en liten bit av London till mig.

Åh lycka om en vecka!

irresistible

2012-03-16 15:45:57 i the life we live,

Just nu vilar en stor tavla mot min vägg, väntandes på att få sina alldeles egna plats. Jag brukar inte köpa tavlor. Klär hellre väggen med foton i fina ramar. Men när jag såg detta motivet kunde jag inget annat att köpa den.

Det är tur att den är så fin, för det var ett helvete att rama in den. Jag tror det tog nästan en timme att få det perfekt. Och medan jag bet läppen blodig av frustration skrattade sig min lillebror trött.

gifts

2012-03-10 17:31:40 i the life we live,

Förra tisdagen kom mina föräldrar hem från två veckor semester på en av de spanska öarna. Det betydde att jag än en gång blev en av de blekaste i familjen. DENNA LYCKA!

Men som plåster på såren hade de med sig några presenter hem, bland annat dessa armbanden och bodylotion+face moisturizer som doftar citron.

Email me youthnovels_blogg@hot..