jag hatar att jag älskar dig

2011-11-23 19:56:09 i the life we live,

Jag hatar ASOS. jag går helst inte ens in på deras hemsida. Jag orkar liksom inte med att vilja ha exakt allting. Men som tröst efter några feberdagar klickade jag mig in i alla fall. Ungefär en vecka senare låg ett paket utanför dörren. Där i fanns den där transparenta kjolen som jag har längtat efter, två bodies och en jättestor väska. Allt var förvånadsvärt billigt. Och svart.


the youth and the novels

2011-11-23 18:37:52 i the life we live,

Hej och välkommen till Sveriges tråkigaste blogg. Här kan du med ojämna mellanrum finna allt från inget speciellt till ingenting alls. Hoppas du kommer trivas. Om du inte gör det så är det okej med.

coast of carolina

2011-11-16 18:21:00 i the reason we call us creative,

För någon månad sen renasde mamma sin garderob. När hon var klar frågade hon om jag ville ha denna klänningen från tidigt 90tal. Jag sa "Visst, lägg den där" och tittade inte ens på den. I veckan testade jag den och kom fram till att jag faktiskt gillade den, men att jag hade gillat den ännu mer om den var kortare. Så i fredags mätte, nålade, klippte och sydde jag upp den. Helt själv. Nästan.

Hängandes på galjen ser den inte särskilt märkvärdig ut, men på kroppen med en skärp runt om är den är den helt fantastisk.

crème fraîche

2011-11-14 23:19:00 i the life we live,

Jag skulle bara ställa en fråga angående crème fraîche till Fredrik. Men innan jag ens hade fått fram min fråga kom vi in på bakiscuisine, hurvida E-Type är cool eller ej och clubbetikett. För hur gott är det inte med lättsaltade chips och isvatten dagen efter. Och hur mycket E-type än försöker kommer autotune+långt hår+illasittande skinnbyxor aldrig bli en bra ekvation. Och det där paret som alltid skall ha en hångelfest mitt på dansgolvet, lär er lite vett & clubbettikett för fan!

what would jesus do?

2011-11-14 17:59:00 i the life we live,

Jag måste sluta umgås med Louise. Det går bara inte längre. Min ekonomi orkar inte med henne mer. För du förstår, varje gång vi kommer i närheten av en affär gör jag fynd. Jättebra fynd, men alldeles för många. En promenad genom stan kan leda till en tur in i en leksaksaffär för att sedan sluta med massa pysselgrejer från Panduro. En glass nere vid torget blir en vit liten prydnadsfågel från Hav&Sand. En sen lunch på Nello slutar definitivt i några hundringar spenderade på Zara. Jag måste helt enkelt sluta svara i telefonen när hon ringer. Hur som helst, här är resultatet av en snabbfika för ett tag sen.


i die

2011-11-08 16:59:17 i the songs we sing,

Nästa vecka släpper Rebecca&Fiona sin debutskiva, jag är så jävla taggad va! Idag släppte de deras senaste & snyggaste video. Åh, jag vill se dom live igen!

12

2011-11-08 13:22:00 i the life we live,

I min väska finns det tre läppstift, en sotarmössa, en iPhone, en spegel, tuggummi, en plånbok, ett par skinnhandskar, en tändare & ett silvrigt nagellack.

let there be light

2011-11-07 20:23:16 i the life we live,

Kollar på 30 Rock och äter Veggie schnitzel i min säng. Den första fasta födan sen skålen med kalaspuffar i lördag förmiddag. När jag lämnade sängen för andra gången idag bestämde jag mig för att passa på att tända massa värmeljus i burspråket. Och nu luktar hela rummet vanilj.

john-john

2011-11-07 16:27:51 i the movies we watch,

Ligger i min säng, sväljer ner panodil med iskall cola och kollar på Vinterviken. Den är både bra, mysig och hemsk. Och så där härlig 90talsaktig. Förresten, är det bara jag som har jättesvårt för att se Peter Haber i någon annan roll än som Martin Beck?

swept away

2011-11-07 15:17:00 i the life we live,

Nu är det över en månad sen jag kom hem från årets andra (!) Turkietresa, och jag har fortfarande inte visat mina fynd.
Ringarna! De kostade runt 100-250 kr styck, helt OK pris då alla är i silver. Mina favoriter är den turkosa opalen och bärnstenen.
Dessa armbanden ser inte så balla ut på bild, men runt handleden är de självklara. Och de kostade nästintill ingenting. Tanken är att försöka mig på att göra ett själv.
Detta halsbandet är jättefint. Alldeles perfekt färg, längd och tyngd. Den snälla butiksägaren gav mig det praktiskt taget.

Dessa skinnväskorna var nog de största fynden. Alldeles underbart perfekta. Visst är det lite mormor över dem, men jag tror att det är därför jag gillar dem så mycket.

Helt klart det mest efterlängtade och godaste fyndet.

sleeping sickness

2011-11-07 13:58:19 i the life we live,

I lördags var Anton och Alicia här. Anton hjälpte mig att städa och i gengäld ritade jag en dinosaur till honom. Efter det kollade vi på Cartoon Network tills jag somnade. När jag vaknade hade min brorson åkt hem och jag hade fått feber igen. Det känns som om jag inte ens kan vara ute mer en 15 minuter innan jag blir sjuk. Men som tur är har jag mitt nya supervarma duntäcke och massa filmer att gosa med.

tips

2011-11-02 20:58:17 i the life we live,

Detta är det perfekta vardagsläppstiftet i höst. Inte för tungt, men ändå lagom färg. Återfuktar istället för att torka ut. Billigt är det med, bara 70 kr. Vilket är väldigt bra, för jag tenderar att tappa mitt efter ett par veckor.

Lumene Natural Code - 3 Nude beige

Email me youthnovels_blogg@hot..