voyeuren

2010-11-28 15:00:00 i the life we live,


Lykke Li - Paris Blue

Söndag. Vid 16-tiden åker vi, vid 21 är vi hemma.
Och imorgon har jag hjärt-lungräddningsutbildning. Fy fan.

easy living med en hela st. christine

2010-11-27 13:55:00 i the life we live,


Oskar Linnros - Genom Eld

Om några timmar möter vi upp Malin, Linnea & Anna på centralstationen i Stockholm. Planen är att checka in på hotellet, göra oss i ordning, ta några shots, gå ut och äta & kolla på Oskar Linnros på Berns. För att sedan avsluta kvällen, helgen & hela turnén med att testa på huvudstadens uteliv.
Det här blir bra.

ibland gör man rätt

2010-11-26 06:55:00 i the life we live,


Markus Krunegård - Stjärnfallet

Ny dag betyder ny stad. Klockan 07’00 börjar den fem timmar långa tågresan till Lund. Planen var att se Markus Krunegård på Mejeriet, men killen fucka up hela vår planering när han ställde in, IGEN.

Var vi hamnar nu, det vet vi inte riktigt. Vad vi ska göra där, det vet vi inte heller. Bara att det finns tillgång till saker så som strykjärn & strykbräda på hotellet.

en famn i varje hamn

2010-11-25 16:45:00 i the life we live,


Daniel Adams-Ray - Svart

Jag & Sanna drar ut på Sverigeturné om några timmar. Första stoppet blir Göteborg. Där ska vi möta upp Malin, Linnea & Anna för att kolla på Daniel Adams-Rays spelning på Nefertiti. På återseende!

loose lips sink ships

2010-11-25 13:42:15 i the things we want,

Acnes Hybria har varit mina drömskor sedan jag såg första pressbilden på dem. Jag la till och med upp dem här på bloggen i våras och skrev att dom SKA jag ha. Efter priset släpptes tappade jag tron. 3500 kronor för ett par åh så vackra skor passade varken min plånbok eller sinnesfrid just då.

Men häromdagen när ögonen började tåras upp efter jag inte kom in på H&Ms webstore för att ta del utav Lanvin var det som om himlen sprack upp och solen visade sig. På seconds.se hade en tjej lagt upp ett par alldeles nya Hybria Lea i min storlek. För bara 920 kr. Det kändes som om det var ödet. Så jag la ett bud och hoppades på det bästa. Ett dygn, 24 förväntansfulla timmar senare fick jag ett mail. Någon jävla fitta hade budat över mig med tio kronor.

ge mig nåt som tar mig någonstans

2010-11-07 16:00:08 i the life we live,

Jag var där. Jag var en utav de 10 657 som klappade händerna en miljon gånger för Håkan Hellström.

Efter att ha blivit stoppad vid ingången för min systemkamera två gånger, började jag nästan gråta. Men allt löste sig, och tjugo minuter senare var jag inne i värmen.

Väl inne i arenan glömde jag av sorgen över att få lämna systemkameran, det fanns liksom inte tid till att tycka synd om sig själv. För plötsligt stod alla 10 657 glada människor och klappade händerna medan de hoppdansade i takt till göteborgssonen.

När konserten kom till sitt slut, extra numret hade passerat & extraextra numrerna hade ekat ut kom en ensam Håkan Hellström ut för en sista gång och drog av Vi två, 17 år. Antagligen gårkvällens finaste stund, då hela arenan stod upp och sjöng med Håkan för sista gången.

Nu i efterhand spelar ingen roll att jag inte fick med mig min systemkamera in. Jag är i alla fall ett fint minne & två tygkassar rikare.

Trotsade det skrattretande kameraförbudet & tog upp iPhonen för att filma
Jag vet vilken dy hon varit i.

Email me youthnovels_blogg@hot..