allt jag gillar upphör

2010-08-11 12:33:58 i the life we live,

Letade upp en ledig plats nära utgången medans jag väntade på vännen. Han skulle göra mig sällskap inne i bruset, men nu pratade han med sina gamla klasskompisar på andra sidan rummet.

Kollade klockan på mobilen, 00'38. Då satte sig en kille bredvid mig. Han presenterade sig själv med ett leende. Han frågade vad jag gjorde här ensam. Jag sa att jag väntade på en vän & nickade bort mot andra sidan golvet. Han sa att han kunde hålla mig sällskap. Han började prata om vad han och hans kompis hade gjort tidigare på kvällen. Jag brydde mig inte så mycket, ville bara gå därifrån. SMS från Sanna, hon kunde inte somna. Jag svarade inte, det fanns ingenting att säga. Han ställde en fråga, jag svarade artigt. Han log, jag tittade på honom. Han hade glasögon & håret samlat bakom örat. Han var söt.

Nu hade vännen på andra sidan fått sällskap av en full tjej, hon kunde knappt stå upprätt. Men det spelade ingen roll, nu när den söta killen utan namn höll mig sällskap. Under hela tiden tänkte jag på hur mycket han påminde om en vän från ett annat liv, fast mognare och med ett jobb. Och hur mycket Sanna hade gillat honom. Jag tänkte så mycket på hur bra Sanna hade tyckt om honom, att jag glömde vad jag själv tyckte. Efter en kvart var vännen från andra sidan rummet tillslut fri. Jag sa hej då till den nu namnlösa killen och drogs in mot baren där bruset var ännu högre. Strax därefter såg jag honom gå ner för trappan och ut på kullersten själv. Jag tänkte inte mer på honom den kvällen, men nu ångrar jag att jag aldrig bytte nr med honom.


Kommentarer

Postat av: CIN

Publicerad 2010-08-12 12:59:57

Snygg bild!

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Email me youthnovels_blogg@hot..